CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Sunday, November 29, 2009

anak-anakku sayang

video

MAMAT DI PORT DICKSON

Aksi si mamat kat PORT DICKSON


video

Holiday in Ancasa Allsuites Port Dickson

Hari raya haji yang lalu aku n my family, kakak2 aku pii cuti kad pd. Kami duduk kat Ancasa Allsuites Memang best duduk kat sini. Berbaloi2 la kata CELCOM. Nak pi makan pun senang sebab kat tepi pantai kat bawah hotel tu banyak kedai2 makan. Kita orang tak belipun sebab banyak makanan yang kita orang bawa dari rumah.
almaklumlah raya haji. Seronok dapat berkumpul beramai adik beradik sekurang, kurangnya anak2 aku dapat mengeratkan silaturrahim dengan sepupu2 mereka. jarang jumpa sebab aku jarang pun balik kampungg..



















my n my all sister, makanan punya la banyak kakak aku bawa sampai tak termakan2



















Tgklah gambar comot2 si mamat kat bawah nie, mamat kalau dapat makan kek memang tak ingat dunia, tak habis2 sebut nak kek, nak kek selagi tak diberikan selagi tu lah dia sebut...
sian betul kat simamat ku sayang nieee





seronoknya piii percutian kali nie.. tahun depan kita orang plan nak pii tempat lain pulak
bagus juga macam nie, sekurang-kurangnya dapat mengeratkan ikatan kita orang adik beradik.
JUMPA LAGIIII




Friday, November 27, 2009

Hadiah besday paling awal....

Hari Khamis lepas, KAKAK SAYANG AKU bagi hadiah besday paling awal sekali.
sapa nak jawab Che Sueee. jangan mareeeee. aku memang teringat nak beli walet sebab walet yang aku beli kat bangkok tu dah lama sangat dahhh, tak sangka pulak AKAK bagi walet. ETIENNE AIGNER lagi tuu, Umur dah semakin meningkat ke satu tangga lagi. Moga2 kehidupan aku n family semakin baik dan dimurahi rezeki yang lebih.










THANK YOU, THANK YOU.............. SIS....... muaahhhhhhh



kek yang kakak i belikan. besday kita orang dekat2 aje, aku 27 dia 29 n alif 30
thank you sis.






seronoknya dapat kongsi2 besday n my kakak n alif.



my brithday

Minggu nie ada macam2 story aku nak cerita. selain daripada menyambut hari raya haji, aku happy sangat minggu nie, sebab semuanya manis2 belaka yang berlaku dalam hidup aku.

first sekali aku nak citer pasai kawan baik aku. sapa lagi. mesti you all semua tahu. dah lama juga aku dah creat blog nie tapi tak berkesempatan lagi nak letak gambar dia nie kat sini. sejak aku keja kat UMES dari tahun 1994 nie member aku yang paling lama n setia sekali. sayang dan persahabatan kami semakin utuh. antara aku dan dia tiada rahsia antara kami, cuma ada la sikit2 rahsia, itupun kadang2 dalam cerita dalam kain pun terlepas juga, tapi tak apa itu antara aku dan dia aje. aku masih ingat lagi di awal persahabatan kami, adalah seorang hamba allah nie, yang pendengki agaknya membuat aku dan dia nieee bergaduh juga dalam dua minggu. tapi akhirnya kami berbaik balik dan sehingga sampai ke hari ini, persahabatan kami semakin utuh.  walaupun mulut aku nie tak ada insuran tapi dia tak pernah kisah apa saja ayat yang keluar dari mulut aku nieee, kau memang seorang kawan yang setia dan baik hati, aku memang sayang kat kau, cuma aku tak nak cakap ajeee,tau.........







my best friend weeding sapa lagi MIDER LAAAAAA love youuuuuuu darling.

Tuesday, November 24, 2009

Minggu Malas

Dah seminggu tak update blog aku kat sini. entah ngapa macam malas pulak nak download gambar, mungkin sebab pelembab sangat siber broadband CELCOM aku nie..   malam nie mata aku tak mengantuk,  dah  nak pukul 2 malam dah, pasai apa tah, tak mengantuk plak. selalunya aku kul 10 dah tidor. malam nie lain macam ajeeee. eeeeeee takutlah pulakkkkkkkkkk

SEBELUM TERLUPA AKU INGIN MENGUCAPKAN SELAMAT HARI RAYA AIDILADHA KEPADA SEMUA KAWAN2 AKU YANG MEMBACA BLOG MISS JEBAT.

Raya Haji nanti aku nak bercuti kat mana tu, nanti aku beri tahulaaa. tunggu aje lah yeeee. harap2 nanti aku dapat pamerkan gambar aku ngan family di sana, tunggu ajelah yeeee. Sebelum itu tengok ajelah aktiviti aku sepanjang minggu lepas ngan anak2 aku dan ngan kawan2 kesayangan akuuuu kat opisss



















comelnya KAKAK AKU pakai tudung yeeee. bukan apa sebenarnya tudung nie CLIENT dia yang punya.  CLIENT dia minta carikan nama apa yang sesuai untuk diberikan ke atas tudung tersebut. Sekiranya dia orang berkenan nama2 yang kita orang berikan, nanti dapatlah kita orang hadiah tudung. Beribu2 lemon lah jugakkkk. jangan ingat kita orang main2 pulak kat opis macam tak ada keja pulak. bukan boleh sangat kat opis nieee, yang kadang2 buat aku menyampah bila kita buat keja depa tak nampak, bila baru nak duduk2 santai macam nie ingat kita tak buat kerja pulak, sebenarnya nie salah satu dalam cabang kerja kita orang jugaklah. so jadi janganlah nak menyibukkkkk. sapa yang terasa nasiblah yeeeee