CLICK HERE FOR FREE BLOGGER TEMPLATES, LINK BUTTONS AND MORE! »

Saturday, November 27, 2010

perfume lagi.......





Sesaja rilek2 kan mata you allz nengok perfume yang memang terwangi di dunia......



































perfume kesukaan mem besau JENIFER LOPEZ macam mem besau juga....











Sara Jesica parker meman wangi MELETOP....














tokey tengah nengok berkualiti tak perfume ini... belek2 takut botol retak ke.....








versace untuk for man mem besau memang suka baunya..... seksi you...





sumbat idung akak dik.... wangi sesangat...









eeeeh apa sai putih lak muka KAK RATU nie..... ooooo JUS MONAVIE rupanya........
gitulah kau kak dah MINUM MONAVIE  nak lawan MEM BESAU la tu.....



















poeme CIK SUE punya.....














JIKA YOU ALLZ BERMINAT DAN  DIJAMIN MEMANG WANGI, MELETOPPPP BUKAN BOTOL NYA YEE YANG MELETOP ...... TAPI BAU WANGINYA........


Dijamin .... kerana mem besau dah beli 5 tahun dah kat dema niii. beratus botol dah.... tu la sebabnya mem besau maintan wangiiiiiiiiiiiii sepanjang masa.... KAU ADOO...


Jika sesiapa yang berminat boleh hubungi

ZURAINI (KAK RATU) 013-3670676


bye....



2 comments:

Gema Parfum said...

Terima kasih infonya gan.
Lumayan buat nambah wawasan.

Gema Parfum :
Minyak wangi terwangi.

----------

Dewi Aja said...

Hello! Perkenalkan, saya dari tim kumpulbagi. Apakah Anda berencana untuk mengoleksi files menggunakan hosting yang baru?
Jika ya, silahkan kunjungi website kami http://kbagi.com/ atau www.facebook.com/kumpulbagi/ untuk info selengkapnya.
Di sana anda bisa dengan bebas share dan mendowload foto-foto keluarga dan trip, music, video, filem dll dalam jumlah dan waktu yang tidak terbatas, setelah registrasi terlebih dahulu. Gratis :)